Stoiximan Super League

Πετράκης: «Μένω αν μπουν σε μια σειρά κάποια πράγματα»

Την πρόθεσή του να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα και τη νέα σεζόν εξέφρασε ο Γιάννης Πετράκης. Ποια η προϋπόθεση για να συνεχίσει και τι ανέφερε για την μη εξασφάλιση άδειας.

Προτεραιότητα για τον ΠΑΣ να τερματίσει στην 5η θέση ανεξάρτητα από την αρνητική έκβαση που είχε η αδειόδότηση της ομάδας, έθεσε ο Γιάννης Πετράκης πριν συζητηθούν τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν τους Ηπειρώτες.

Μιλώντας μετά το ισόπαλο ματς με τον Εργοτέλη (0-0), εξέφρασε την πρόθεσή του να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με την προϋπόθεση όμως να μπουν σε σειρά κάποια πράγματα τα οποία και θα συζητήσει με τον ιδιοκτήτη, Γιώργο Χριστοβασίλη.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μεγάλη προσπάθεια. Κατά διαστήματα έπαιξαν πολύ καλά, είχαν αρκετές προϋποθέσεις για κάποιο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι κι αυτά μέσα στο ποδόσφαιρο. Παίζαμε με μια ομάδα χωρίς καθόλου άγχος, απελευθερωμένη, που θα μπορούσε να έχει πετύχει και περισσότερα μέσα στη χρονιά.

Θέλαμε για πολλούς λόγους να είναι νικηφόρο το σημερινό παιχνίδι, δεν έγινε, αλλά δεν αλλάζει την προσπάθεια που έγινε από τα παιδιά. Είμαστε ακόμα στην 5η θέση, έχουμε έναν ακόμα αγώνα και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην 5η θέση».

Για την απόρριψη της άδειας και πως το βίωσε η ομάδα: «Η εικόνα της ομάδας έδειξε ότι δεν ήταν επηρεασμένη, ο πρόεδρος έκανε το καλύτερο για να πάρει την αδειοδότηση. Μίλησε ο πρόεδρος χθες και σας είπε κάποια πράγματα. Εμείς είμαστε εστιασμένοι στο δικό μας κομμάτι. Το ποδόσφαιρο δεν αποδίδει την δικαιοσύνη πάντα».

Για τη δυσκολία του ΠΑΣ στις κλειστές άμυνες και τους πόντους που έχασε με ομάδες κάτω από τη μέση της βαθμολογίας: «Ο τρόπος παιχνιδιού με κλειστή άμυνα δεν διευκολύνει την ομάδα μας, αλλά προσπαθήσαμε και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους να σκοράρουμε. Αν έμπαινε γκολ δεν θα με ρωτούσατε».

Σε άλλη ερώτηση απάντησε: «Η ομάδα έχει επόμενη μέρα, είμαστε εστιασμένοι στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Από τη μεριά της διοίκησης θα γίνει προσπάθεια για να αλλάξει η απόφαση για την άδεια».

Για το αν θα ήθελε να μείνει, ανεξαρτήτως άδειας: «Η διάθεσή μου είναι θετική, είμαι ευχαριστημένος εδώ, έχω την καλύτερη διάθεση. Δεν μίλησα ακόμα με τον πρόεδρο. Πρέπει να βάλουμε στη σειρά κάποια πράγματα. Να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος και θα τα πούμε με τον πρόεδρο. Θα το μοιραστώ με όλους όσοι εμπλέκονται άμεσα, αν φύγω, αλλά δεν χρειάζεται να γίνει τέτοια κουβέντα τώρα».

Για την πορεία της ομάδας Κ-17: «Συγχαρητήρια στους προπονητές των ομάδων υποδομής και τον κ. Γεωργουλόπουλο, αλλά και στον πρόεδρο που επένδυσε στις υποδομές. Η πρώτη επιτυχία δείχνει ότι γίνεται σπουδαία προσπάθεια, δεν θα πρέπει να σταματήσει εδώ. Δείξαμε ότι το υποστηρίζουμε κι εμείς το κομμάτι αυτό από την πλευρά μας».

Για το αν πιστεύει ότι θα αντικατασταθούν παίκτες που φεύγουν: «Πάντα το σκεφτόμαστε. Στη διάρκεια της πορείας βγήκαν παίκτες, αλλά μας έφυγε ο Λίλα, δεν είμαι προσωπολάτρης, σέβομαι τους σπουδαίους παίκτες. Πάνω απ' όλα όμως είναι η ομάδα, κάθε δεδομένο πρέπει να το αξιολογούμε».

Για το ποιους θα διαλέξει απ' αυτούς που μπορούν να ανανεώσουν: «Κάθε πράγμα στην κατάλληλη στιγμή. Έχουμε άλλο ένα σπουδαίο ματς. Θέλουμε να διατηρηθούμε στην 5η θέση. Υπάρχει η ηρεμία και θα πάρουμε τις σωστές αποφάσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x