Stoiximan Super League

Πετράκης: «Συνεχίζουμε να έχουμε σωστή νοοτροπία, μπορούμε να βελτιωθούμε»

Τα συγχαρητήριά του στους παίκτες του Παναιτωλικού για τις συνθήκες με τις οποίες αγωνίζονται, έδωσε ο Γιάννης Πετράκης μετά το 3-2 επί του Πανσερραϊκού.

Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως οι παίκτες του Παναιτωλικού έχουν αποκτήσει σωστή νοοτροπία, θεωρεί πως έχουν γίνει καλή ομάδα, έδωσε σύνθημα για το επόμενο ματς και ζήτησε βελτίωση στα επόμενα ματς για να πετύχουν τους στόχους τους στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά: «Ένα μεγάλο "μπράβο" στα παιδιά, γιατί από εκεί ξεκινούν όλα με τη σωστή νοοτροπία που "χτίζουμε". Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες για εμάς για να ανταποκριθούμε κι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Δείξαμε πως είμαστε μια καλή ομάδα και σε σωστό δρόμο και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Για εμένα, μετράει πολύ η εικόνα μας απέναντι σε μια ομάδα που έχει δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους της κι αυτό δείχνει πολύ μεγάλη αξία, όπως κι η διακύμανση του σκορ.

Συνεχίζουμε κι έχουμε πολλά περιθώρια για να βελτιωθούμε. Πιστεύω πως, μέσα από τη συνέπεια και την προσπάθεια, θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Η νοοτροπία και η πίστη μας έδωσαν τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x