Stoiximan Super League

Πετράκης: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, σημαντικό ότι παλέψαμε μέχρι τελευταία στιγμή»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη μετά την ήττα του Παναιτωλικού από τον Παναθηναϊκό με σκορ 2-1.

Δυσκολεύτηκε αλλά… έκανε την δουλειά ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 2-1 του σκληροτράχηλου Παναιτωλικού στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά το ματς, ο προπονητής των ηττημένων Γιάννης Πετράκης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του μέχρι το φινάλε, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να είχε πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στο α’ ημίχρονο παρότι είχαμε καλή οργάνωση σε αυτό που επιλέξαμε να παίξουμε, δεν δεχθήκαμε ιδιαίτερες ευκαιρίες, έκανε ο αντίπαλος νομίζω μία στατική φάση και άλλη μία. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν όταν παίρναμε την μπάλα ότι δεν μπορούσαμε να τη διαχειριστούμε καλά.

Από τη στιγμή που προηγήθηκε ο αντίπαλος στο σκορ στο β’ ημίχρονο, αλλάξαμε την τακτική προσέγγιση στο παιχνίδι και το πλάνο μας, νομίζω ότι θα μπορούσαμε, είχαμε ενέργεια, πρέπει να βελτιωθούμε ακόμη κι άλλο, είχαμε πράγματα που μπορούσαμε να τα κάνουμε καλύτερα και να γίνουμε ακόμη πιο απειλητικοί.

Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε, χάσαμε ακόμη μια καλή ευκαιρία με τον Λιάβα, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω στο τέλος. Για μένα σημαντικό είναι ότι το παλέψαμε μέχρι την τελευταία στιγμή αλλά θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη, να βελτιωθούμε με τη μπάλα στα πόδια σε οποιαδήποτε συνθήκη και αν βρεθούμε στο γήπεδο μέσα, μιλάω και για το α’ ημίχρονο και για το β’ ημίχρονο που είχαμε επιλογές να γίνουμε ακόμα πιο επικίνδυνοι, αν μεταφέραμε τη μπάλα σε σημεία που κάθε μέρα δουλεύουμε και έχουμε πει ότι πρέπει να πάει.

Η αποστολή μας ήταν δύσκολη, μένει η προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά και είμαι ευχαριστημένος. Μαθαίνουμε και συνεχίζουμε».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x