Stoiximan Super League

Πιέζει για Λεωφόρο!

Συνάντηση με την Περιφέρεια Αττικής ζήτησε ο Παναθηναϊκός προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το θέμα της Λεωφόρου, μετά το μπλοκάρισμα στο κονδύλι για την ανάπλαση του γηπέδου.

Μόνο στην… τύχη δεν αφήνουν το θέμα του γηπέδου στον Παναθηναϊκό. ΠΑΕ και Ερασιτέχνης είναι μια… γροθιά προκειμένου να βρεθεί λύση μετά το «μπλοκάρισμα» του κονδυλίου για την ανάπλαση της Λεωφόρου και σ’ αυτό το πλαίσιο σήμερα οι Γιάννης Αλαφούζος και Ηλίας Μιχαλαριάς έστειλαν επιστολή στην Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, ζητώντας συνάντηση!

«Σε συνέχεια της από 24.9.14 διαβίβασης της υπ. αρ. 381/2014 πράξης του Ε' Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σχετικά με τον έλεγχο του έργου «Αναβάθμιση γηπέδου Λεωφόρου Αλεξάνδρας» και λαμβάνοντας υπόψη τα στενότατα χρονικά περιθώρια, παρακαλούμε για τον άμεσο προγραμματισμό συνάντησης αρμοδίων στελεχών του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου και του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου Π.Α.Ε. με την Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να συζητηθούν οι μελλοντικές μας ενέργειες», αναφέρει σχετικά η επιστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x