Stoiximan Super League

Πινέδα: «Περνάω την ώρα μου χορεύοντας στα αποδυτήρια - Προσπαθώ να το απολαύσουν όσο και εγώ εντός και εκτός γηπέδου»

Συνέντευξη στο «Fox Sports» έδωσαν οι Ματίας Αλμέιδα και Ορμπελίν Πινέδα, με τον τεχνικό της ΑΕΚ να εκθειάζει τον Πισάρο και τον δεύτερο να αναφέρεται (και) στους χορούς του στα αποδυτήρια.

Στα προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ βρέθηκε την Τετάρτη (29/11) το μεξικανικό «Fox Sports», με τα «φώτα» να στρέφονται στους Μεξικανούς Ορμπελίν Πινέδα και Ροδόλφο Πισάρο αλλά και στον Ματίας Αλμέιδα που έχει σπουδαία προϋπηρεσία στην χώρα της Βόρειας Αμερικής.

Μάλιστα, στη συνέντευξή του, ο Πινέδα αναφέρθηκε και στις μουσικές και χορευτικές του συνήθειες στα αποδυτήρια του «δικεφάλου».

«Είμαι σχεδόν αυτός που παίζει μουσική (στα αποδυτήρια). Παίζω ρεγκετόν, Peso Pluma, μεξικάνικη μουσική. Τους δίνω λίγο από όλα, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουν να παρακινήσουν και τον εαυτό τους. Μου αρέσει να χορεύω, περνάω την ώρα μου χορεύοντας στα αποδυτήρια. Οπότε, τους δίνω λίγη περισσότερη δυναμική για να το απολαύσουν όσο το απολαμβάνω εγώ εντός και εκτός γηπέδου», ανέφερε χαρακτηριστικά, με τον Αλεξάντερ Κάλενς να έρχεται να επιβεβαιώσει: «Ναι, το βάζει πάντα. Το κάνει καλά, γιατί ξέρει να χορεύει», συμπλήρωσε ο Περουβιανός στόπερ όσο συνεντευξιαζόταν ο συμπαίκτης του.

Επίσης, ενόψει και της κρίσιμης αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Μπράιτον, το απόγευμα της Πέμπτης (30/11, 19:45) στην OPAP Arena, ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να χάσει κανένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και ότι για αυτό προετοιμάζεται με τον καλύτερο τρόπο για να ληφθεί υπόψη από τον προπονητή του.

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά νιώθω πολύ προετοιμασμένος. Είμαι στη διάθεση του προπονητή, γιατί στο τέλος της ημέρας είναι αυτός που αποφασίζει ποιος παίζει. Προσπαθώ να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα», ανέφερε.

Εν συνεχεία, ερωτώμενος για το εάν ο Ματίας Αλμέιδα θα μπορούσε να αναλάβει τεχνικός στην εθνική Μεξικό, ανέφερε: «Προς το παρόν υπάρχει ο Τζίμι (σ.σ. Χάιμε Λοσάνο), η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ καλός προπονητής. Είναι επίσης μέρος του γεγονότος ότι είναι Μεξικανός και ότι φορούσε τη φανέλα και την υπερασπίστηκε για πολύ καιρό. Προπονούμαι μαζί του και γνωρίζοντας τον Ματίας Αλμέιδα, γνωρίζουμε τις δυνατότητες που έχει και την ποιότητα ως προπονητής, οπότε αν ανοίξουν οι πόρτες μια μέρα θα το κάνει με τον καλύτερο τρόπο».

Από εκεί και πέρα, οι Μεξικανοί ρώτησαν τον Αλμέιδα για τον Πισάρο, με τον «Πελάδο» να μιλά για ακόμα μία φορά με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη του (μετά και τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου): «Όσο μπαίνει, τα πάει όλο και καλύτερα. Προσαρμόζεται στον πιο ευρωπαϊκό ρυθμό και είναι και η διαδικασία προσαρμογής. Επαναλαμβάνω, έχει λίγη πίεση και αυτό μερικές φορές δουλεύει λίγο εναντίον των ποδοσφαιριστών. Έκανε καλά πράγματα όταν έπαιζε και λίγα λέγονται. Γίνεται λόγος ότι δεν παίζει και έχει μπει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια», εξήγησε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x