Stoiximan Super League

Πλησιάζει ο Αμαλφιτανό

Τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη θα έχει κλείσει η μεταγραφή του Μόργκαν Αμαλφιτανό στον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα, μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες παραμονής του Ιμπαγάσα στους Πειραιώτες.

Μετά την απόκτηση του Βλάντιμιρ Βάις, ο Ολυμπιακός προχωράει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η περίπτωση του Μόργκαν Αμαλφιτανό για τον οποίο οι Πειραιώτες συνεχίζουν τις επαφές τους με την Μαρσέιγ και την πλευρά του ποδοσφαιριστή, παρότι εκείνος – σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου – θέλει να παραμείνει στους Μασσαλούς.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν οι πληροφορίες πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει από το απόγευμα της Πέμπτης για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ και ο Γάλλος χαφ θα έρθει σύντομα (Δεύτερα, το αργότερο Τρίτη) στην Ελλάδα για να υπογράψει.

Ιμπαγάσα: «Μιλάω και με τον Ιμπαγάσα»

Μοιρασμένες είναι αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες ο Αριέλ Ιμπαγάσα να αγωνίζεται και του χρόνου με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην Μαγιόρκα και χθες μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για το ενδεχόμενο να παίξει στην τοπική ομάδα, ενώ για την φημολογούμενη μεταγραφή μίλησε και ο Γκρεγκόριο Μανθάνο.

«Θα ήθελα να συνεχίσω εδώ. Είναι μια πρόκληση ν' ανεβάσουμε την ομάδα στην Πριμέρα. Και ελπίζω να μπορέσω να έρθω γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα», ήταν τα λόγια του έμπειρου χαφ, ενώ ο προπονητής πρόσθεσε πως «ο Ιμπαγάσα είναι ο εξυπνότερος παίκτης που έχω συναντήσει στο ποδόσφαιρο».

Ωστόσο, ο «Κάνιο» παραδέχτηκε ότι «μιλάω και με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχω κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x