Stoiximan Super League

Πογιέτ: «Τη δική μου ομάδα θα τη δείτε μετά τη διακοπή»

Ψύχραιμος παρουσιάστηκε ο Γκουστάβο Πογιέτ μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Αστέρα. Ο Ουρουγουανός παρέπεμψε στο διάστημα μετά τη διακοπή για να διαπιστωθούν τα στοιχεία που θέλει να περάσει στην ομάδα.

Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του υποδέχθηκε την πρώτη ήττα στον πάγκο της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο Ουρουγουανός παραδέχθηκε ότι το αποτέλεσμα με τον Αστέρα ήταν οδυνηρό, ωστόσο τόνισε ότι δίνει δύναμη στην ομάδα για τη συνέχεια.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι (παρά την αποβολή) η «Ένωση» έφτιαξε προϋποθέσεις για να πάρει το ματς, παρέπεμψε στο διάστημα μετά τη διακοπή για να δείξουν οι «κιτρινόμαυροι» τα στοιχεία που θέλει ο ίδιος.


Αναλυτικά όσα είπε ο Πογιέτ

Για το παιχνίδι: «Σήμερα δεν είδαμε αυτό που περιμέναμε. Μετά την αποβολή, όταν έγινε περίπλοκη η κατάσταση στο παιχνίδι, η ομάδα προσαρμόστηκε πολύ καλά σε αυτά που ζήτησα στο ημίχρονο. Αν μια από τις αντεπιθέσεις μας έβγαινε στο β’ μέρος, τώρα θα μιλούσαμε για διαφορετικά πράγματα. Δυστυχώς συνέβη αυτό που συνέβη στο τελευταίο λεπτό. Πονάει, αλλά μας δίνει περισσότερη δύναμη για να συνεχίσουμε».

Για την αποβολή του Βάργκας και για την εικόνα της ομάδας μετά τις αλλαγές: «Όσον αφορά στην αποβολή, είναι ένα θέμα που θα το κανονίσουμε εσωτερικά. Όσο για το άλλο, αν μετά από τις αλλαγές ο Μάνταλος έδινε μια καλή πάσα στον Μπουονανότε σε αντεπίθεση που ήταν τέσσερις με δυο και σκοράραμε, πιστεύω ότι δεν θα γινόταν αυτή η ερώτηση».

Για το κακό τελευταίο εικοσάλεπτο: «Ήδη έχω πει ότι η δική μου ομάδα θα αρχίσετε να τη βλέπετε μετά τη διακοπή. Το είπα και πριν το παιχνίδι και δεν το αλλάζω τώρα. Η ιδέα είναι να μη δώσουμε πάρα πολλές πληροφορίες στον ποδοσφαιριστή -γιατί ήδη έχει πολλές- για να μπορέσει να τις υιοθετήσει πιο ομαλά».

Για το αν ο Τζεμπούρ ήταν έτοιμος και γιατί προτιμήθηκε ο Κρισάντους: «Ήταν έτοιμος για μια ειδική περίπτωση, αν παίζαμε έντεκα εναντίον έντεκα, να βάλουμε έναν ακόμη παίκτη μέσα στην περιοχή. Όχι όταν παίζαμε με δέκα. Σήμερα 90 λεπτά όχι, ούτε 45. Αν ήμασταν μέσα στην περιοχή του αντιπάλου, τότε θα μπορούσε να βοηθήσει για 20 λεπτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x