Stoiximan Super League

Από τη χειραψία, στη... μήνυση

Ετοιμος να κινηθεί νομικά κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και της ιδιοκτησίας του είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είδηση που προκαλεί τριγμούς στις σχέσεις του με τον Γιαννη Αλαφούζο.

Νέος «πόλεμος», ενόψει στον Παναθηναϊκό! Σε μια περίοδο που η ενότητα ήταν ένα από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά στο «τριφύλλι» και μετά τις εξαγγελίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για ενίσχυση στην ΠΑΕ το καλοκαίρι, ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ κάνει γνωστό ότι θα κινηθεί νομικά κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και της ιδιοκτησίας του, έπειτα από ρεπορτάζ, το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο σπιλώνει την υπόληψη της προσωπικότητάς του.

Η είδηση ανέβηκε σε ιστοσελίδα συμφερόντων Γιαννακόπουλου και είναι χαρακτηριστικά αποσπάσματα, στα οποία γίνεται λόγος για «Τηλεοπτικό σταθμό ιδιοκτησίας ανθρώπων που είτε είναι φυγόδικοι είτε έχουν αντιμετωπίσει κατηγορίες για λαθρεμπόριο εις βάρος της χώρας, εξαπέλυσε -μέσω γνωστής για την αφερεγγυότητά της τηλεοπτικής εκπομπής που έχει αυτοανακηρυχθεί σε θεματοφύλακα της κάθαρσης του ελληνικού αθλητισμού- πρωτοφανή και καθ’ όλα αήθη επίθεση προς το πρόσωπο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου με ανυπόστατους ισχυρισμούς και δυσφημιστικά σχόλια».

Μάλιστα, στη συνέχεια τονίζεται: «Και όταν ένα τέτοιο «ρεπορτάζ» φιλοξενείται και προβάλλεται από έναν υποτίθεται «φιλοπαναθηναϊκό» τηλεοπτικό σταθμό, εύλογα γεννάται η απορία στις τάξεις των οπαδών του τριφυλλιού. “Μήπως αυτή η αήθης επίθεση έρχεται ως… απάντηση στην πρόσφατη εξαγγελία του Δ. Γιαννακόπουλου για προσφορά βοηθείας, από το καλοκαίρι, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός;”».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ένας νέος «πόλεμος» πάει να ξεσπάσει στον Παναθηναϊκό και στις σχέσεις ΠΑΕ και ΚΑΕ. Όπως τονίσαμε και παραπάνω, ο κ. Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος να κινηθεί νομικά κατά του τηλεοπτικού σταθμού και αναμένονται σοβαρές εξελίξεις τις επόμενες ώρες, ενώ θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση από πλευράς Αλαφούζου…

Δείτε το... επίμαχο σημείο του ρεπορτάζ μετά από το 9:45 και μετά


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x