Stoiximan Super League

Πόνσε: «Όλα όσα κάναμε στην προπόνηση δεν μας βγήκαν, κάναμε κακό παιχνίδι...»

Οι δηλώσεις του Εζεκιέλ Πόνσε μετά την εκτός έδρας ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το... πάνω χέρι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έχασε το βράδυ της Τετάρτης (15/05) η ΑΕΚ, η οποία ηττήθηκε με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», βλέποντας τον ΠΑΟΚ να τον προσπερνά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μία αγωνιστική πριν το φινάλε.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Εζεκιέλ Πόνσε, στάθηκε στο κακό παιχνίδι που έκανε η ομάδα του, αλλά και στο γεγονός πως το πλάνο και τα όσα είχαν δοκιμάσει στην προπόνηση δεν τους βγήκαν απόψε.

Ωστόσο, τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και πως άπαντες στην «Ένωση» θα πάνε στο τελευταίο παιχνίδι για τη νίκη ώστε να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για τον τίτλο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εζεκιέλ Πόνσε:

Για το ματς: «Όλα όσα κάναμε στην προπόνηση δεν μας βγήκαν, κάναμε κακό παιχνίδι. Να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε άμεσα τα λάθη, ώστε την Κυριακή να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Για τις χαμένες μονομαχίες: «Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, όπως το σκεφτόμασταν, μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Να είμαστε όλοι ενωμένοι και μαζί με τον κόσμο μας να διεκδικήσουμε τα πάντα στο τελευταίο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x