Stoiximan Super League

Πράνιτς: «Πρέπει να παίζουμε καλύτερα»

Για το χθεσινό ματς με τον Λεβαδειακό και την απώλεια βαθμών μίλησε ο Ντάνιελ Πράνιτς. Τι είπε ο μέσος του Παναθηναϊκού για τον τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ.

Μία πολύ δύσκολη βραδιά πέρασε χθες η ομάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό , καθώς εκτός του ότι έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς για την κούρσα του πρωταθλήματος, ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μάρκους Μπεργκ για περίπου 2,5 μήνες.

Για τα δύο αυτά πλήγματα, αλλά και για την μέτρια εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι «πράσινοι» μίλησε ο Ντάνιελ Πράντιτς στο Novasports.

«Είχαμε δύσκολο βράδυ, δεν παίξαμε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά, η ομάδα ήταν κουρασμένη αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό. Μεγαλύτερο πρόβλημα ίσως είναι πως χάσαμε κάποιους παίκτες απόψε. Είπαμε στα αποδυτήρια να μείνουμε ενωμένοι και να προχωρήσουμε μπροστά», τόνισε ο Κροάτης για το χθεσινό ματς και συνέχισε: «Δεν σκεφτήκαμε τη Μίντιλαντ, ήταν πολύ σημαντικό το αποψινό ματς, πάντα θες τη νίκη. Δεν μπορούσαμε να βρούμε χώρους και να φτιάξουμε ευκαιρίες. Ελπίζω στο μέλλον να είναι καλύτερα».

Για τον τραυματισμό του Σουηδού επιθετικού, σημείωσε: «Ο Μάρκους (σ.σ. Μπεργκ) είναι πολύ σημαντικός για μας. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να κάνουμε ότι μπορούμε για να καλύψουμε το κενό του. Πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερα, δεν γίνεται να χάνουμε τόσο εύκολα πόντους όπως σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x