Stoiximan Super League

«Πρασινίζει» ο Σιανί!

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Μικαέλ Σιανί φέρεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ενώ ο Γάλλος στόπερ δήλωσε πως είναι κοντά σε συμφωνία με το «τριφύλλι». Ποιες οι επόμενες κινήσεις των «πράσινων».

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα του Μικαέλ Σιανί για τον Παναθηναϊκό. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον Γάλλο στόπερ είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ η εφημερίδα «Πράσινη» υποστηρίζει πως το αργότερο μέχρι την Κυριακή θα υπάρξει οριστική εξέλιξη, αν και δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί ακόμα και σήμερα!

Οι «πράσινοι» είναι κοντά στην απόκτηση του 32χρονου άσου, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα «Goal» και επιβεβαιώνει τις συγκεκριμένες πληροφορίες: «Είμαστε κοντά με τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου. Η διαφορά είναι μικρή, νομίζω ότι θα βρεθεί λύση...».

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Σιανί και οι ετήσιες απολαβές αγγίζουν τις 600.000 ευρώ, οι οποίες μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων μπορεί να φτάσουν τις 800.000 ευρώ.

Για παν ενδεχόμενό, όμως, οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν έχουν «παγώσει» τις επαφές με τους άλλους υποψήφιους, όπως ο Παραγουανός Άλκαρας που μένει ελεύθερος από την Έβερτον (με τα ίδια οικονομικά δεδομένα με τον Σιανί) και ακόμη ένα στόπερ, με τον οποίο βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις σε σχέση με άλλους κεντρικούς αμυντικούς που είναι στη λίστα τους.

Εν τω μεταξύ, φαίνεται πως δυσκολεύει η περίπτωση του Ελάντερ, αφού εκτός από το στενό του περιβάλλον που τον παροτρύνει να μην δεχθεί την πρόταση του «τριφυλλιού», ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σουηδού άσου της Μάλμε φέρεται να έχει εκδηλώσει και ο Άγιαξ.

Από εκεί και πέρα, είναι πιθανό να υπάρξει επικοινωνία με την Σάντερλαντ για να κλείσει νωρίτερα ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην ομάδα και να λύσουν τα συμβόλαιά τους οι Ρισβάνης, Μέντες και Σπυρόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x