Stoiximan Super League

Προβάδισμα ο Σάντσεθ

Ο Ισπανός στόπερ έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός στην πρεμιέρα πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό μπαίνει στην τελική της ευθείας, καθώς ακολουθεί μια τελευταία προπόνηση την Κυριακή το μεσημέρι και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς. Ένα ματς, στο οποίο η νίκη είναι αναγκαία για το «τριφύλλι» και για να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα και για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά τον αποκλεισμό από το Μπριζ και το καθόλου κολακευτικό 0-0.

Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με αυτή του παρέταξε στο Μπακού.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, ενώ ο Σάντσεθ έχει περισσότερες πιθανότητες έναντι του Κουτρουμπή για να πάρει θέση στο βασικό σχήμα, δίπλα από τον Ταυλαρίδη. Δεξί μπακ θα είναι ο Μπούρμπος και αριστερό ο Νάνο.

Οι τρεις της μεσαίας γραμμής που θα πάρουν… εντολή από τον κόουτς του «τριφυλλιού» είναι Λαγός, Ζέκα και Πράνιτς. Μπροστά τους, και πίσω από τον Μπεργκ, οι Νίνης και Καρέλης.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x