Stoiximan Super League

«Προπονητή έχουμε…»

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε ότι στηρίζει τον Γιάννη Αναστασίου, όμως αυτό φαίνεται πως δεν εμποδίζει διάφορους μάνατζερ να προτείνουν συνεχώς τους επίδοξους διαδόχους του Έλληνα τεχνικού.

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού συνεχίζει ο Γιάννης Αναστασίου, μία απόφαση που έχει προκαλέσει την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Γιάννης Αλαφούζος δέχεται μεγάλη πίεση για την απόφαση που πήρε για την στήριξη του Έλληνα τεχνικού, ύστερα από τη σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο «τριφύλλι».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έδωσε το ελεύθερο στον 42χρονο προπονητή να πάρει όποιες αποφάσεις θέλει και αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, ώστε να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Την ίδια ώρα, δεν είναι λίγοι οι μάνατζερ που προτείνουν προπονητές με τους οποίους συνεργάζονται, όμως η απάντηση της διοίκησης είναι πως δεν ψάχνεται για νέο τεχνικό. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, υπάρχουν προτάσεις για προπονητές από Πορτογαλία και Γερμανία, ενώ στη σχετική λίστα είναι και ένας Έλληνας κόουτς.

Πάντως, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνεται μία πρώτη προεργασία όσον αφορά το θέμα του προπονητή από τους «πράσινους», ώστε να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο και στην περίπτωση που αποχωρήσει τελικά ο Αναστασίου…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x