Stoiximan Super League

Προχωρά για Ράμα-Ντούμπερετ η ΑΕΚ

Τη διαδικασία ελληνοποίησης των Ρενάλντο Ράμα και Χριστόφορου Ντούμπερετ προχωρά η ΑΕΚ. Οι δυο νεαροί έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να πάρουν υπηκοότητα και να «ελευθερώσουν» μια ακόμα θέση ξένου.

Ο κανονισμός της Football League 2 επιτρέπει στην ΑΕΚ να έχει μέχρι τέσσερις ξένους παίκτες στην αποστολή κάθε αγώνα.

Παρόλο που η «Ένωση» ωστόσο διαθέτει αυτή τη στιγμή πέντε, υπάρχει αισιοδοξία πως τελικά θα μείνει και μια θέση κενή -για το ενδεχόμενο μιας ακόμα μεταγραφής.

Μια αισιοδοξία που προκύπτει από την ενδεχόμενη ελληνοποίηση των Ρενάλντο Ράμα και Χριστόφορου Ντούμπερετ. Οι δυο νεαροί προπονούνται με την ΑΕΚ και υπολογίζονται κανονικότατα από τον Τραϊανό Δέλλα. Γι’ αυτό τον λόγο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι ενέργειες του νομικού τμήματος ώστε ν’ αποκτήσουν ελληνική υπηκοότητα.

Άλλωστε τη σχετική διαδικασία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό ο νεαρός στόπερ (που προέρχεται από τις ακαδημίες της «Ένωσης») ενώ τις προϋποθέσεις παρουσιάζεται να πληροί και ο Αλβανός μεσοεπιθετικός, που έχει φοιτήσει σε ελληνικά σχολεία.

Εφόσον λοιπόν οι προσπάθειες για την ελληνοποίηση των δυο παικτών έχουν τη θετική κατάληξη που αναμένεται, η ΑΕΚ θα κερδίσει μια ακόμα θέση ξένου -πέραν των Κορδέρο, Μπρέσεβιτς και Μούργκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x