Stoiximan Super League

«Ψάχνεται» ο Δέλλας

Έκανε πολλές… δουλειές πολεμώντας να κρατήσει την ΑΕΚ όρθια. Μέχρι να φανεί ωστόσο αν θα συνεχίσει, ο Τραϊανός Δέλλας θ’ ασχοληθεί μόνο με του προπονητή: Ψάχνοντας στην Ιταλία ερεθίσματα να βελτιωθεί

Η αποστολή «καμικάζι» που ανέλαβε στην ΑΕΚ δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Ο Τραϊανός Δέλλας όμως συνεχίζει να δουλεύει για την επόμενη μέρα του ως προπονητής.

Μια επόμενη μέρα που μόνο απίθανο δε μοιάζει να ταυτίζεται μ’ εκείνη της «Ένωσης», σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται.

Αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα λοιπόν, ο «Κολοσσός» θα αναχωρήσει για την Ιταλία, όπου θα παρακολουθήσει από κοντά προπονήσεις της Ρόμα και της Ίντερ.

Άλλωστε, οι δεσμοί του με την πρώτη είναι εύλογοι (λόγω της παρουσίας του ως παίκτης), ενώ στον πάγκο των «νερατζούρι» βρίσκεται ένας επίσης νέος προπονητής που κάνει τα πρώτα του βήματα, όπως ο Αντρέα Στραματσόνι.

Αφού αντλήσει λοιπόν χρήσιμες πληροφορίες από τη δουλειά που γίνεται στους δυο ιταλικούς συλλόγους, θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θ’ αρχίσει την προετοιμασία για τις εξετάσεις ώστε ν’ αποκτήσει το δίπλωμα κατηγορίας «UEFA Pro».

Κάτι που θα του επιτρέψει να ολοκληρώσει την κατάρτισή του ως τεχνικός και να επιστρέψει έτοιμος για την πρόκληση που -με τα υπάρχοντα δεδομένα μοιάζει πολύ πιθανό να του ανατεθεί και να δεχθεί- για να συνεχίσει στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x