Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Έπρεπε να ήμασταν ψηλότερα στη βαθμολογία - Αξίζαμε κάτι παραπάνω σήμερα»

Όσα είπε ο Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Αστέρα από τον Ολυμπιακό με 2-1.

Ο Αστέρας Τρίπολης το πάλεψε στο Γ. Καραϊσκάκης, ωστόσο ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 2-1.

Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και ανέφερε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία και θα μπορούσε σήμερα κόντρα στους Πειραιώτες να πάρει κάτι καλύτερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Θα έλεγα πώς πιάσαμε πολύ καλή απόδοση. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και πάλεψε για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ίσως και να αξίζαμε κάτι παραπάνω. Από τακτικής άποψης σταθήκαμε πολύ καλά. Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε κάποιες αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι του αντιπάλου. Ο αντίπαλος είχε αρκετά σουτ αλλά δεν ήταν όλα επικίνδυνα.

Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Τετάρτης. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Να παλέψουμε για την 6η θέση. Εάν κάνουμε τέτοιο ματς και με τέτοιο χαρακτήρα - όπως σήμερα - θα μπορέσουμε να νικήσουμε το επόμενο ματς και μετά να πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού και καλή συνέχεια και σε αυτούς και σε εμάς για το πρωτάθλημα.


Για το γεγονός πως ο Αστέρας είχε 9 αλλαγές, αλλά και ίδια φιλοσοφία και ότι κυνήγησε το δεύτερο γκολ σε όλο το ματς, ακόμη και όταν έχανε όπως και το αν η ομάδα αδικείται από τη βαθμολογική συγκομιδή: Καταρχάς θεωρώ κομπλιμέντο για την ομάδα αυτό που λέτε για την ομάδα μου. Θεωρώ και εγώ πώς έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε όλους τους παίκτες και να έχουμε μία σταθερή ταυτότητα. Όλοι δουλεύουμε για τον Αστέρα. Και εμένα μερικές φορές μου μένει η αίσθηση πώς θα άξιζε η ομάδα να είναι πιο ψηλά. Αλλά τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στα ματς που απομένουν για να διεκδικήσουμε τη θέση που οδηγεί στα playoffs.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x