Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Ήταν μια καλή σεζόν για τον Αστέρα Τρίπολης»

Οι δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς μετά από τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου.

Με «διπλό» στο Περιστέρι, αλλά χωρίς τη... μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα των Playouts της Stoiximan Super League, ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Αστέρας Τρίπολης.

Μετά την αναμέτρηση, ο Μίλαν Ράσταβατς έκανε έναν απολογισμό της σεζόν των Αρκάδων, αναφέροντας πως σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιημένος παρά τα «σκαμπανεβάσματα» σε αρκετά σημεία της αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, η ομάδα έδειξε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ότι ήθελε να πάρει τη νίκη για να εξαντλήσει τις πιθανότητες που είχε για να βγει πρώτη στη βαθμολογία των play out, ελέγξαμε το παιχνίδι καθόλου τη διάρκεια του και απλώς στο επ0ιθετικό τρίτο του γηπέδου θεωρώ πως θα μπορούσαμε να ήμασταν λίγο καλύτεροι, σε κάποιες λεπτομέρειες αλλά σε κάθε περίπτωση η νίκη είναι πολύ σημαντική.

Για τη χρονιά θα έλεγα ότι γενικά είναι μια καλή σεζόν, όλες οι ομάδες είχαν τα πάνω τους και τα κάτω τους, η δικιά μας λιγότερη καλύτερη περίοδος ήταν προς το τέλος του πρωταθλήματος που δεν καταφέραμε να μπούμε στα play off, όμως, την υπόλοιπη σεζόν θεωρώ πως πήγαμε αρκετά καλά όπως και τώρα στο τέλος των play out που δείξαμε ένα καλό πρόσωπο.

Η ομάδα στην επίθεση ήταν πάρα πολύ καλή, είχε μια πολύ καλή επιθετική επίδοση από την άλλη όμως, δέχθηκε και αρκετά γκολ και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το έχουμε υπόψη μας για να το δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για την επόμενη χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x