Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση το ματς, τυχεροί που μπορούμε ακόμα να παλεύουμε για τα playoffs»

Οι δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς μετά την εκτός έδρας ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Παρότι προηγήθηκε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας τελικώς την ήττα με σκορ 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς, εξέφρασε την στεναχώρια του για το αποτέλεσμα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως με βάση την εικόνα της ομάδας του θα μπορούσαν να είχαν πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο.


Οι δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς:

«Μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση αυτός ο αγώνας. Ήταν μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια από την ομάδα μας, καταφέραμε να προηγηθούμε, παίξαμε καλά αλλά στο τέλος δε καταφέραμε να πάρουμε κάτι. Μας στεναχωρεί αυτό το γεγονός, αλλά πρέπει να δούμε το υπόλοιπο της σεζόν, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι σήμερα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Ναι, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, πρέπει να θεωρούμαστε τυχεροί που μπορούμε ακόμα να παλεύουμε για την είσοδό μας στα πλέι οφ. Κοιτάμε τώρα το παιχνίδι με τη Κηφισιά, θα είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου ότι θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x