Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Πολύ σημαντική νίκη - Αποκτά άλλη αξία επειδή είναι εκτός έδρας»

Οι δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς μετά τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του ΟΦΗ με 2-0.

Ο Αστέρας πήρε μια σημαντική νίκη στο Γεντί Κουλέ κόντρα στον ΟΦΗ με 2-0 και θα κάνει χαρούμενος Χριστούγεννα!

Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε μετά το παιχνίδι και ήταν εμφανώς ικανοποιημένος τονίζοντας πως η εκτός έδρας νίκη έχει άλλη αξία.

Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού:

«Πιστεύω πως είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τον ΟΦΗ και για αυτό πιστεύω πως αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική και αποκτά άλλη αξία επειδή είναι εκτός έδρας. Καταφέραμε να κερδίσουμε πριν την περίοδο των Χριστουγέννων».

Έπειτα στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

«Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώσαμε αυτό το κομμάτι της σεζόν με αυτό τον τρόπο. Ξέρουμε ότι η συγκεκριμένη ομάδα κέρδισε πολύ καλές ομάδες στην έδρα της, κερδίσαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο στην έδρα του. Το αποτέλεσμα ήταν 2-0 αλλά υπήρχαν περισσότερες ευκαιρίες να μπουν γκολ και για τις δύο ομάδες. Κρίμα που έγινε δίχως κόσμο το συγκεκριμένο παιχνίδι, και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παράξουν επιθετικό ποδόσφαιρο.

Ξέραμε ότι πρέπει να επιτεθούμε κόντρα στον ΟΦΗ με ταχύτητα κυνηγώντας κυρίως τις φάσεις στην πλάτη της άμυνας, είτε με διαγώνιες μεταβιβάσεις και γρήγορες αλλαγές παιχνιδιού. Και ο ΟΦΗ είχε κατά περιόδους την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις, όμως θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε εκτός έδρας αλλά και ότι χρησιμοποιήσαμε παίκτες που δεν έχουν τόσο χρόνο συμμετοχής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x