Stoiximan Super League

Ροβίθης: «Έντεκα... ταλιμπάν με Ατρόμητο»

Ό,τι έχουν και δεν έχουν πρέπει να δώσουν οι παίκτες του ΟΦΗ στο επερχόμενο ματς κόντρα στον Ατρόμητο, μετά την ήττα από τον Πανθρακικό, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Μανώλης Ροβίθης.

Έντεκα… ταλιμπάν θα πρέπει να παραταχτούν στο «Γεντί Κουλέ» στο επερχόμενο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο, σύμφωνα με τον νεαρό στράικερ των Κρητικών, Μανώλη Ροβίθη.

Εκτός αυτού ο 18χρονος επιθετικός μίλησε και για τους λόγους για τους οποίους ο σύλλογος του Ηρακλείου έχασε με σκορ 3-1 από τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ροβίθη στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με τον Πανθρακικό:


«Ήρθαμε για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, τελικά δεν πήραμε τίποτα. Προσπαθήσαμε, παλέψαμε, το ποδόσφαιρο είναι λεπτομέρειες. Το είδαμε και σήμερα, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά από πλευράς απόδοσης ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Πανθρακικός πήρε το ματς γιατί ήταν πιο αποφασιστικός στο τελείωμα της φάσης. Τι να κάνουμε; Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αν η ομάδα του είχε άγχος:

«Δεν είχαμε άγχος, απλά ήμασταν άτυχοι. Ο τρόπος που δεχτήκαμε τα δύο γκολ έδειξε ότι πρέπει να είσαι τυχερός και να προσέχεις τις λεπτομέρειες. Αυτά ήταν τα καθοριστικά σημεία».

Για το τι συζητήθηκε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα:


«Συζητήσαμε ότι δεν έχει χαθεί τίποτα και λέγαμε πάμε να το γυρίσουμε και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δυστυχώς όμως αυτό δεν έγινε. Παλεύαμε, είχαμε τις ευκαιρίες, δεν το καταφέραμε και με το πέναλτι το ματς ουσιαστικά τελείωσε».

Για το επόμενο ματς με τον Ατρόμητο:

«Στο ποδόσφαιρο κερδίζει η ομάδα που θέλει πιο πολύ τη νίκη, αυτή που έχει πιο πολύ πάθος και είναι έτοιμη να ιδρώσει τη φανέλα περισσότερο. Αυτό είμαστε έτοιμοι να κάνουμε κι εμείς, αυτό κάνουμε μέσα στην έδρα μας, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και εκτός έδρας. Θα πάμε 11... ταλιμπάν να πάρουμε το ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x