Stoiximan Super League

Ρόναλντ, όπως… Ρονάλντο! (video)

Δεν είναι βλασφημία. Και προς Θεού δε γίνεται σύγκριση. Όταν όμως η Βενεζουέλα έκανε τη μόνη νίκη με τη Βραζιλία, ο τρόπος που σκόραρε ο (προσεχώς κιτρινόμαυρος) Ρόναλντ Βάργκας είχε κάτι από Ρονάλντο

Ο πληθυσμός της Βενεζουέλας είναι κάτι παραπάνω από 33 εκατ. κάτοικοι.

Στους πολλούς ποδοσφαιρόφιλους εξ αυτών, ωστόσο, που παρακολουθούν με αγωνία το Κόπα Αμέρικα πρέπει να προστεθούν κι αρκετές χιλιάδες ακόμα:

Των φίλων της ΑΕΚ που βλέπουν ανελλιπώς τα παιχνίδια της. Με υπεύθυνο για τα… ξενύχτια τους τον Ρόναλντ Βάργκας!

Η εξαιρετική εμφάνιση του (προσεχώς κιτρινόμαυρου) μεσοεπιθετικού με την Κολομβία ενθουσίασε τους οπαδούς της «Ένωσης». Έφερε ακόμα περισσότερους μπροστά στις οθόνες τους για το ματς με το Περού. Ακόμα όμως κι αν ο Νόελ Σανβισέντε τους… ξενέρωσε (θυσιάζοντας τον Βάργκας μετά την αποβολή του Αμορεμπιέτα) είναι βέβαιο ότι απόψε θα ‘χει ξανά την προσωπική του εξέδρα.

Όχι μόνο για να επιβεβαιωθούν τα κολακευτικά συμπεράσματα για την αξία του. Αλλά για να ενισχυθεί γερά η αξιοπιστία τους εφόσον επαναληφθούν απέναντι σ’ έναν αντίπαλο με τ’ όνομα της Βραζιλίας. Αν και το νέο απόκτημα της ΑΕΚ έχει… τακτοποιήσει ήδη τον συγκεκριμένο αντίπαλο στο παρελθόν!

Γιατί μια νίκη έχει πετύχει όλη κι όλη η Βενεζουέλα απέναντι στη «σελεσάο» (σε φιλικό το 2008 στις ΗΠΑ) κι αυτή έχει έρθει δια ποδός Βάργκας. Και πιο συγκεκριμένα δια του… αριστερού ποδός. Αυτού που έβγαλε αρχικά μπαλιά-διαβήτη στον Μαλδονάδο για ν’ ανοίξει το σκορ. Κι αυτού που σφράγισε γλυκά το αποτέλεσμα, έπειτα από μια ντρίμπλα του Ρόναλντ που ήταν σήμα-κατατεθέν του Ρονάλντο!





Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x