Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Ερωτηματικό για τον Άρη αν θα κάνει απόψε πρόβα τελικού ή θολώσει τα νερά»

Τα τελευταία νέα του Άρη ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Άρη ενόψει και του αποψινού εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των «κίτρινων» ανέφερε χαρακτηριστικά πως μετά το σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Άρης θέλει να τελειώσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο τα φετινά playoffs.

Όπως τόνισε, το αποψινό παιχνίδι με τους «πράσινους» αποτελεί ένα ερωτηματικό, αφού είτε θα κάνει πρόβα ενδεκάδας ενόψει του τελικού Κυπέλλου, είτε θα «θολώσει» τα νερά και θα κάνει δοκιμές. Πάντως, το θετικό όπως τόνισε είναι πως δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα ο Άρης, αφού εκτός είναι μόνο ο Βερστράτε, ενώ ίσως απόψε δούμε και αλλαγή σχηματισμού.

Όσον αφορά τον τελικό, την ημερομηνία του οποίου θα μάθουμε αύριο, ο Άρης θα βασιστεί στον κορμό του, ενώ τα μόνα ερωτηματικά έχουν να κάνουν με τις θέσεις του χαφ και του αριστερού εξτρέμ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x