Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Φορμάρεται στο κατάλληλο σημείο ο Άρης - Έχει βρει το κουμπί του Παναθηναϊκού»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM τα κέρδη του Άρη σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο μετά το «διπλό» στη Λεωφόρο και στάθηκε στο τρικ του Άκη Μάντζιου με τον Ζαμόρα σε ρόλο σέντερ φορ.

Με τη χθεσινή νίκη του, ο Άρης έδειξε για μια ακόμα φορά φέτος ότι «τον έχει» τον Παναθηναϊκό, όπως σχολίασε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Άρης δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο, αλλά τα επιμέρους κέρδη του από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού είναι πολλά. Και σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και σε ψυχολογικό. Η διαφορά του με τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλη αλλά δεν αποτυπώνεται μέσα στο χορτάρι. Και στα τέσσερα ματς μέσα στην σεζόν, έχει δείξει ότι “τον έχει”, σε ό,τι αφορά στο πιο καθοριστικό ματς που είναι ο τελικός. Ο Άρης δείχνει να φορμάρεται στο κατάλληλο σημείο, το πλάνο του προπονητή δουλεύει και απέναντι στον Παναθηναϊκό έχει βρει το κουμπί του», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι βοήθησε πολύ τους «κίτρινους» το γρήγορο γκολ του Ζαμόρα, την χρησιμοποίηση του οποίου ως «ψευτοεννιάρι» χαρακτήρισε τρικ από πλευράς Άκη Μάντζιου, παρότι είχε στη διάθεσή του τους Μορόν και Ανσαριφάρντ.

Ενώ ο Σαββόπουλος σχολίασε ότι το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ θα έρθει σε πολύ κακό τάιμινγκ, αφού θα πλησιάζει το πιο σημαντικό ματς της σύγχρονης ιστορίας του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο 11άδας και επιλογών.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x