Stoiximan Super League

Σάντσες: «Ήθελε τύχη, το αξίζαμε»

Χαρούμενος για τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Λόρι Σάντσες. «Απ’ τους καλύτερους στην Ελλάδα ο Τζόρβας», είπε ο τεχνικός του Απόλλωνα.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την ισοπαλία που πήρε ο Απόλλων στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Λόρι Σάντσες στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου. Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» τόνισε πως η ομάδα του άξιζε τον βαθμό ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλέξανδρο Τζόρβα.

Αναλυτικά:


«Τα τελευταία αποτελέσματα που πήραμε μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ γιατί έρχονται κι άλλα δύσκολα παιχνίδια.Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με έντεκα και εμείς με δέκα. Ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος και εμείς στις τελευταίες θέσεις, σίγουρα θα είχαν περισσότερες ευκαιρίες. Θέλει και τύχη, αλλά με την δουλειά που κάναμε αξίζαμε να πάρουμε κάτι απ' αυτό το παιχνίδι».

Για την εμφάνιση του Τζόρβα: «Αν υπάρχουν δύο καλύτεροι τερματοφύλακες στην Ελλάδα από τον Τζόρβα θα ήταν έκπληξη για μένα. Ξέρω ότι έχει παίξει στην Εθνική. Γνωρίζω ότι έχει δύο καλύτερους από αυτόν που θα πάνε στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x