Stoiximan Super League

Σάμαρης: «Αφιερωμένο στη Θύρα 7»

Στα θύματα της Θύρας 7 αφιέρωσε το γκολ του στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου ο Ανδρέας Σάμαρης, ενώ μίλησε και για την παραμονή του Ρομπέρτο.

Ο Ανδρέας Σάμαρης αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στα θύματα της Θύρας 7 μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου, όπου και αναδείχθηκε MVP.

«Σίγουρα ήθελα να πανηγυρίσω το γκολ μπροστά στον κόσμο. Σέβομαι πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού. Πέρυσι δεν πανηγύρισα απο σεβασμό για τους φιλάθλους του Πανιωνίου. Αυτό το γκολ είναι και για τους φίλους που δεν είναι μαζί μας. Είναι και για τα παιδιά της Θύρας 7. Το κυνηγούσα πολύ αυτό το γκολ. Ήθελα να σκοράρω. Πάντα το θέλω», ανέφερε ο μέσος των Πειραιωτών.

Ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι πλέον να φορμαριστεί ξανά εν όψει Μαν. Γιουνάιτεντ. «Σίγουρα για τα ματς με την Γιουνάιτεντ θα είμαστε καλύτεροι. Θα είναι και πρόκληση και κίνητρο για εμάς. Δουλεύουμε γι' αυτό μέσα από τα παιχνίδια μας εδώ στην Ελλάδα για να είμαστε όπως πρέπει σε αυτούς τους αγώνες. Εάν είμαστε όπως και στο πρώτο μέρος σήμερα και έχουμε συγκέντρωση θα είμαστε καλοί. Όλη αυτή η διαδικασία μας οδηγεί στο να κυνηγάμε κίνητρα. Δεν χαλαρώσαμε κάποια στιγμή μόνο λόγω διαφοράς. Είναι και το γεγονός πως είναι φυσιολογικό για μία ομάδα να έχει τέτοια κοιλιά».

Σχολιάζοντας την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ρομπέρτο είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θέλαμε όλοι μας πολύ να μείνει γιατί είναι πολύ σημαντικός για τον σύλλογό μας. Ο γκολκίπερ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Κάθε παίκτης καλό είναι να έρχεται στην ομάδα και να μένει όσο είναι καλό για αυτήν και να φεύγει όταν πρέπει και όταν είναι καλό για όλους».

Τέλος, για το γεγονός ότι τον βράβευσε ένας μικρός φίλαθλος, είπε: «Νιώθω πολύ ωραία που μου έδωσε το βραβείο ο μικρός Ηλίας. Είναι πολύ όμορφο να σου δείχνουν τον θαυμασμό τους προς εσένα. Και εγώ κάποτε ήμουν εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x