Stoiximan Super League

Σβαμπ: «Κάτι μας λείπει και πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα - Να κάνουμε την αυτοκριτική μας»

Όσα δήλωσε ο Στέφαν Σβαμπ μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (1-1).

Ο ΠΑΟΚ «γκέλαρε» στη Λαμία, αφού ήρθε ισόπαλος 1-1 με την ομάδα της Φθιώτιδας και έχασε έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος.

Μετά το ματς, ο Στέφαν Σβαμπ, που έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του στο 90'+10' αλλά ήταν πολύ απογοητευμένος, τόνισε πως κάτι δεν γίνεται σωστά στους τελευταίους αγώνες για τον «δικέφαλο του βορρά», και πρέπει να διορθωθεί γρήγορα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν έχει καμία σημασία το γκολ που πέτυχα, άλλωστε δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει η ομάδα. Κάναμε μία πολύ κακή εμφάνιση σε ένα ματς που έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας».

Τι φταίει για τις τελευταίες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ:

«Είναι προφανές ότι η ομάδα δεν έχει θέμα φυσικής κατάστασης γιατί παλεύουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος, κάτι όμως μας λείπει. Στα τελευταία μας κυνηγάμε συνέχεια το σκορ και όσο και να παλεύεις πολλές φορές δεν είναι αρκετό. Ίσως να μας λείπει η ενέργεια και το καθαρό μυαλό, πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα».

Αν φέρνει η νέα απώλεια σε δύσκολη θέση τον ΠΑΟΚ:

«Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για τους στόχους μας και το ίδιο θα κάνουμε και κόντρα στην ΑΕΚ. Σαφώς τέτοιες απώλειες μας κρατούν πολύ πίσω, υπάρχει πρόβλημα και είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στη μάχη. Θα τα δώσουμε όλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x