Stoiximan Super League

«Σε αυτόν τον δρόμο πρέπει να βαδίζουμε»

Απολύτως ικανοποιημένος όπως είναι λογικό έμεινε ο Στάικος Βεργέτης από την απόδοση του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον ΟΦΗ. «Να είναι αυτό το μοντέλο παιχνιδιού μας», ανέφερε.

Στον δρόμο… που χάραξε στο σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 25η αγωνιστική της Super League πρέπει να συνεχίσει να βαδίζει ο Αστέρας Τρίπολης, όπως δήλωσε ο προπονητής του, Στάικος Βεργέτης. Οι γηπεδούχοι ήταν ισοπεδωτικοί (6-1) στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς, που ταξίδεψαν με 14 παίκτες στην Τρίπολη.

«Σήμερα κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είχαμε μεγάλη πίεση στη μπάλα, κερδίσαμε δεύτερες μπαλιές και κάναμε διαδοχικές επιθέσεις. Μερικές από αυτές έγιναν γκολ. Δείξαμε ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να βαδίζει ο Αστέρας. Να είναι αυτό το μοντέλο του παιχνιδιού μας κι έτσι να συνεχίσουμε. Όταν κερδίσαμε τον ΟΦΗ στον πρώτο γύρο, ένας μικρός μας φίλος, ο Αλέξανδρος έφευγε για Αγγλία για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας που είχε. Του αφιερώνουμε και αυτή τη νίκη καθώς δίνει το παράδειγμα για τις πιο σημαντικές νίκες, που είναι αυτές της ζωής», ανέφερε αρχικά ο 39χρονος τεχνικός.

Ενόψει της συνέχεια, τόνισε: «Σαφώς και ξέρουμε τι είχαμε χάσει μέχρι τώρα. Το παλέψαμε εξωαγωστικά στις προπονήσεις και σε συναντήσεις. Φάνηκε να γίνεται κατανοητό από τα παιδιά. Ελπίζουμε να συμβεί και στη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x