Stoiximan Super League

Μορόν, Ποντένσε ή Τάισον: Ποια ήταν η κορυφαία… γκολάρα της τελευταίας αγωνιστικής; (poll)

Και τα τρία είναι γκολάρες. Ουδείς αμφιβάλει για αυτό. Ποια είναι, όμως, πιο… γκολάρα; Ψηφίστε στο poll του sport-fm.gr ποιο είναι το κορυφαίο «παστέλι» της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος!

Το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών τελείωσε, με τον ΠΑΟΚ να κατακτά τον τίτλο. Η φετινή κούρσα θα μείνει στην ιστορία για τα απίστευτα συναισθήματα, που μας χάρισε, και τη μεγάλη μάχη μεταξύ του Big 4 για το ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα. Είδαμε σπουδαία παιχνίδια και μερικά από τα ωραιότερα γκολ, που έχουν σημειωθεί στα ελληνικά γήπεδα.

Ωστόσο, τα ωραιότερα, πιθανότατα, γκολ της χρονιάς στη φετινή Σούπερ Λίγκα σημειώθηκαν -και όμως- στη χθεσινή τελευταία αγωνιστική! Τρία γκολ, που ήδη έχουν μπει σε διαδικασία… debate μεταξύ των φιλάθλων!

Αναφερόμαστε, φυσικά, στις γκολάρες Μορόν, Ποντένσε και Τάισον:

- ο Ισπανός επιθετικός βρήκε για 20ή φορά δίχτυα στο πρωτάθλημα με ένα τρομερό μονοκόμματο σουτ, κάνοντας το 1-1 για τον Άρη και βάζοντας φωτιά στη μάχη του τίτλου,

- ο δεύτερος σκόραρε με μία εκπληκτική λόμπα εκτός περιοχής και μείωσε σε 2-1 για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με αρκετούς οπαδούς των «πράσινων» να τον χειροκροτούν,

- ενώ ο Τάισον πέτυχε ένα γκολ… PlayStation, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ και τελικά το πρωτάθλημα!

Και τα τρία είναι γκολάρες. Ουδείς αμφιβάλει για αυτό. Ποια είναι, όμως, πιο… γκολάρα; Ψηφίστε στο poll του sport-fm.gr!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x