Stoiximan Super League

Στα άκρα την κόντρα

Τις επόμενες κινήσεις τους ετοιμάζουν ο Ιβάν Σαββίδης και η διοίκηση του ΠΑΟΚ, ώστε να συνεχίσουν την σκληρή τους στάση απέναντι σε ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα και Ολυμπιακό.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη και της διοίκηση του ΠΑΟΚ να κινηθούν νομικά σε βάρος του Ολυμπιακού.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο δεν θέλησαν να απαντήσουν στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, και τα όσα ανέφερε για τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα.

Σύμφωνα με το Goal, η στάση του τελευταίου αναμένεται να είναι περισσότερο επιθετική στις επόμενες συνεδριάσεις της διοργανώτριας αρχής.

Πάντως, οι Θεσσαλονικείς – πρώτα από όλους ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου – καταστρώνουν τις επόμενες κινήσεις τους, ώστε να συνεχίσουν την ίδια σκληρή στάση απέναντι στην Ομοσπονδία, τη Λίγκα και τους Πειραιώτες.

Από εκεί και πέρα, μετά την αρνητική γνωμοδότηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο θέμα για την έκταση στη Θέρμη για το προπονητικό κέντρο της ομάδας, δεν αλλάζει τις σκέψεις του Σαββίδη, ο οποίος παρουσιάζεται σίγουρος ότι το θέμα θα λήξει θετικά.

Άλλωστε, εδώ και μέρες ο ΠΑΟΚ κι ο Δήμος Θέρμης έχουν αποφασίσει να προσφύγουν στην αρμόδια επιτροπή, που υπάγεται στο υπουργείο εσωτερικών, προκειμένου να δικαιωθούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x