Stoiximan Super League

Στάικος: «Το πρόβλημα ήταν πως δεν βρήκαμε τρόπους να απειλήσουμε - Επιτακτική η νίκη με Βόλο»

Στο ότι η ομάδα απείλησε ελάχιστα την εστία του Άρη, στάθηκε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος.

Δηλώσεις μετά την ήττα της ομάδας του στο «Βικελίδης» έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος, ο οποίος στάθηκε στο ότι η ομάδα του δεν βρήκε τρόπους για να απειλήσει την εστία του Άρη, ενώ πρόσθεσε ότι η νίκη κόντρα τον Βόλο αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητή του ΠΑΣ:
«Η ανασταλτική λειτουργία δεν ήταν άσχημη. Ο Άρης δεν είχε καθαρές φάσεις για μεγάλο διάστημα του αγώνα. Ήμασταν αποτελεσματικοί στις σέντρες, εκτός από μία στιγμή αδράνειας στο γκολ που δεχτήκαμε. Το πρόβλημα ήταν πως δεν βρήκαμε τρόπους να απειλήσουμε. Αυτό έκανε τον Άρη πιο επιθετικογενή.

Η αποβολή δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Στο ημίχρονο το παιχνίδι για εμάς πήγαινε όπως το είχαμε σχεδιάσει. Αμυντικά κυρίως. Το γκολ του Άρη άλλαξε τα πάντα, όπως και η αριθμητική υπεροχή. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και είναι ένα απαιτητικό πρωτάθλημα με λίγες νίκες για τις ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία. Για εμάς είναι επιτακτική η νίκη κόντρα στον Βόλο στο παιχνίδι που ακολουθεί»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x