Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Άφησε υποσχέσεις ο Ολυμπιακός, μένει να φανεί αν ετοιμάζει έκπληξη ο Μίτσελ»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, για την 13η αγωνιστική και τελευταία του α’ γύρου της Super League 1, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Άφησε υποσχέσεις, πραγματοποίησε εξαιρετικό εμφάνιση με τον ΠΑΟ. Είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και καμία ομάδα δεν θέλει να το χάσει, για να μην πάει πέντε εβδομάδες – ανάλογα με το αποτέλεσμα – με μουρμούρα ή γκρίνια και να προετοιμάσουν στη συνέχεια τα πλάνα τους για τον β’ γύρο στο πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν είναι μόνο το γόητρο, αλλά υπάρχει και το κίνητρο της δεύτερης θέσης που δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την είσοδό της στους ομίλους του Champions League. Ο Ολυμπιακός έκανε φάσεις και στη Λιβαδειά και εκείνο που καλείται να βελτιώσει απόψε, είναι να μετουσιώνει σε γκολ τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται στο ματς. Τον Παναθηναϊκό δεν τον κέρδισε, με τον Λεβαδειακό τα κατάφερε… Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πιο αποτελεσματικός στις ευκαιρίες που έχει», πρόσθεσε.

Σχετικά με τις σκέψεις του Μίτσελ για το αρχικό σχήμα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της έκπληξης από τον Ισπανό προπονητή: «Μένει να φανεί αν ετοιμάζει κάποια έκπληξη ο Μίτσελ, αν προβληματίζεται για κάποια θέση. Στέκομαι στην εμφάνιση του Βρουσάι, ο οποίος όποτε έχει χρησιμοποιηθεί ως αριστερό μπακ έχει καλή εικόνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x