Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Ο Μαρτίνεθ το έκανε, να αναλάβουν και οι παίκτες τις ευθύνες τους»

Ο Νίκος Σταματέλος αναφέρθηκε στην αναγκαία αυτοκριτική στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ και εν όψει Γουέστ Χαμ.

Την ανάγκη να βγάλουν αντίδραση και οι παίκτες του Ολυμπιακού αναλαμβάνοντας με… πράξεις τις ευθύνες τους για τη συντριβή από τον ΠΑΟΚ τόνισε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 εν όψει του δύσκολου αγώνα της Πέμπτης με την Γουέστ Χαμ.

«Ο Μαρτίνεθ ανέλαβε την ευθύνη και ενώπιον των παικτών, αλλά καλό θα είναι και οι ποδοσφαιριστές να αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες, γιατί δεν είναι άμοιροι για την εικόνα της Κυριακής. Όλοι έχουν μερίδιο, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο. Δεν πιστεύω πως το έκανε διπλωματικά ο Ισπανός, γιατί αντιλαμβάνεται πως φταίει και ο ίδιος. Αλλά τουλάχιστον το έκανε σε αντίθεση με άλλους προπονητές στο παρελθόν, όπως ο Μαρτίνς που σε κάποιες ήττες τα χρέωνε όλα στους παίκτες. Το θέμα είναι τι μπορεί να αλλάξει άμεσα για να δείξει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο την Πέμπτη», ανέφερε.

«Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Ο Ορτέγκα θα παίξει σίγουρα αριστερά. Λογικά θα διατηρηθεί το σχήμα με τα τρία χαφ, παρότι δεν πήγε καλά με τον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι να βοηθήσουν όλοι στην άμυνα, γιατί αν μείνει εκτεθειμένη η άμυνα ξανά, δεν μπορεί να περιμένει πολλά ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο. Έχει δύο δύσκολα παιχνίδια μπροστά, με Γουέστ Χαμ και μετά στην Τρίπολη. Γενικά έχει δύσκολο πρόγραμμα μπροστά, με πολλά εκτός έδρας ματς και περιμένει και την οριστική τιμωρία για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x