Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, ανεξάρτητα από τα διαιτητικά λάθη - Είχε εκτελέσει το φάουλ ο Κάλενς»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για τη φάση που η ΑΕΚ διαμαρτύρεται πως ένα φάουλ εκτελέστηκε ανάποδα πριν το γκολ του Μασούρα.

Τη δική του άποψη για τον Ολυμπιακό και την ήττα στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, όπου υπάρχουν πολλά παράπονα για διαιτητικά λάθη από τον Σλοβάκο διαιτητή, εξέφρασε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το φάουλ το έχει εκτελέσει ο Κάλενς στον Ρότα, και φωνάζουν στον Ολυμπιακό, και πάει ο Φορτούνης και πάει να πάρει την μπάλα από το χώρο της μεσαίας γραμμής. Έχει εκτελεστεί με πάσα από τον Κάλενς στον Ρότα, ούτε ο Φορτούνης το είχε πάρει χαμπάρι. Αυτό έγινε και κακώς του ασκούμε κριτική του διαιτητή, τουλάχιστον για αυτή τη φάση. Προφανώς το συνδρομητικό κανάλι, δεν έχει δείξει την επίμαχη φάση, και το μπέρδεμα που έχει υπάρξει σε αυτό το σημείο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας για τη φάση που στάθηκε νωρίτερα ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Ο διαιτητής ήταν γενικά κακός, αφού δεν είδε τη φάση του πέναλτι με τον Ναβάρο και από την μπροστινή κάμερα δεν υπάρχει χέρι του Μασούρα, γιατί εκεί βλέπει και ο διαιτητής. Άρα δεν υπάρχει VAR. Νομίζω ότι είναι οριακή φάση, αλλά θα τη δω ξανά. Δεν το πρόσεξα, αλλά νομίζω ότι έχει σφυρίξει πριν και έτσι δεν υπάρχει VAR».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Από εκεί και πέρα, ενώ ξέρεις πώς λειτουργεί στα στημένα η ΑΕΚ, με δύο σερί φάσεις, να δέχεσαι δύο γκολ με τον Λιβάι Γκαρσία να παίρνει τις κεφαλιές. Στην πρώτη να ευστοχεί ο ίδιος και στην άλλη να σκοράρει ο Τσούμπερ, ενώ ο Ορτέγκα κάθε λίγο διώχνει κόρνερ την μπάλα, δίνοντας την στην ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο έδειξε προβληματική εμφάνιση και έρχονται δύσκολα, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο. Άλλο η διαιτησία και άλλο το αγωνιστικό, όπου ακόμα μία φορά δεν έδειξε το πρόσωπο που έπρεπε. Τώρα έρχονται δύσκολα. Είναι στο -8 από την κορυφή, έχει στο Κύπελλο τον Παναθηναϊκό και η ομάδα πρέπει να παρουσιάσει βελτίωση. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θέλει όλη την ομάδα για να αλλάξει εικόνα, και όχι μόνο κάποιες ατομικές προσπάθειες του Φορτούνη, που χθες δεν έδειξε καλά σε σχέση με άλλα παιχνίδια που έχει βοηθήσει σημαντικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x