Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Θέλει να έχει έτοιμες λύσεις για το ρόστερ ο Κορδόν μόλις κλείσει τον προπονητή»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού στα δύο μέτωπα, του προπονητή και της ενίσχυσης του ρόστερ για την επόμενη σεζόν, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από τον Ολυμπιακό δεν βγαίνει το παραμικρό και όλες οι πληροφορίες βγαίνουν από την Ισπανία. Από τον Ολυμπιακό ειπώθηκε πως δεν υπάρχει συμφωνία. Τώρα περιμένουμε να δούμε αν ισχύει αυτό, που γράφουν οι Ισπανοί, πως ο Ολυμπιακός ψάχνει και κάτι άλλο ή έχει κολλήσει σε κάποια λεπτομέρεια του συμβολαίου η συμφωνία», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως υπάρχει πρέσινγκ στον Μαρθελίνο, ο οποίος ήταν ελεύθερος εδώ και καιρό. Πρέπει, όμως, να τελειώσει το θέμα του προπονητή, και όσο πιο γρήγορα τελειώσει, τόσο καλύτερα για όλους. Εκτός από προπονητή, μιλάει και για παίκτες και θα έχουμε σύντομα εξελίξεις και στα δύο μέτωπα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Σε δέκα μέρες ξεκινάει η προετοιμασία και δεν γίνεται να αρχίσει η σεζόν χωρίς να έχει προπονητή. Είναι προγραμματισμένο ένα ταξίδι του Κορδόν στην πατρίδα του, για προπονητή και παίκτες. Θέλει να είναι έτοιμος μόλις κλείσει ο προπονητής και να μην χαθεί άλλος χρόνος μετά τη συμφωνία για τον άνθρωπο που θα αναλάβει την ομάδα».



Νωρίτερα είχατε ενημερωθεί πως ο Αντόνιο Κορδόν ετοιμάζει ταξίδι στην Ισπανία για το θέμα του προπονητή αλλά και για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν.Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μοιάζει να είναι ο «εκλεκτός» για την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών, αλλά συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει επέλθει ακόμα.

Όπως σημειώνει το «Φως των Σπορ», φαίνεται πως υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες, που πρέπει να διευθετηθούν ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου και τον Ισπανό προπονητή. Ο Μαρτίνεθ φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει και να εργαστεί στην Ελλάδα, κάτι, όμως, που θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Την ίδια στιγμή, ο Κορδόν ασχολείται και με τα μεταγραφικά, αφού υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες για την ενίσχυση της ομάδας σε θέσεις όπως του στόπερ, του κεντρικού χαφ, του σέντερ φορ και του εξτρέμ.

Ο Ισπανός παράγοντας έχει καταρτίσει μία λίστα από υποψήφιους στόχους, την οποία θα συζητήσεις με τον επόμενο προπονητή μόλις αυτό κλείσει οριστικά και ανακοινωθεί η συμφωνία μαζί του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x