Stoiximan Super League

Στέφενς: «Ήμασταν τυχεροί»

Ικανοποίηση για τη νίκη που ήρθε σε μια κακή μέρα, όπως είπε, δήλωσε ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος παραδέχτηκε όμως πως χρειάστηκε τύχη για να νικήσει ο ΠΑΟΚ τον Εργοτέλη.

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Χουμπ Στέφενς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Εργοτέλη.

Ο Ολλανδός τεχνικός παραδέχτηκε πως η ομάδα του ήταν τυχερή, αναφέρθηκε στις απουσίες του ΠΑΟΚ, ενώ πρόσθεσε πως υπάρχει ικανοποίηση αφού η νίκη ήρθε ακόμη και μετά από μια μέτρια εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήμασταν μία τυχερή ομάδα, αλλά όταν παίζεις άσχημα και κερδίζεις πρέπει να νιώθεις ικανοποίηση. Μπορεί να το καταλάβει κανείς από το πως πανηγύρισαν οι παίκτες το γκολ, πόσο χαρούμενοι έδειξαν, αυτό είναι καλό σημάδι. Όμως εγώ ως προπονητής δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος. Κάναμε τελικές, αλλά δεν μπορείς πάντα να είσαι τυχερός. Φυσικά μας έλειπαν δύο παίκτες σήμερα, είμαστε χαρούμενοι για τον Λίνο που κατάφερε να ανταποκριθεί αλλά μας έλειψαν οι Κλάους και Τζιόλης και αυτό ήταν εμφανές»

Για τα γκολ που σημειώνει ο ΠΑΟΚ από στημένα:
«Και στις προηγούμενες ομάδες μου και φυσικά και εδώ δουλεύουμε πολύ στις στημένες φάσεις. Για τον Βούκιτς ξέραμε ότι ήταν καλός στις εκτελέσεις φάουλ, αν και μου φάνηκε κάπως μακρινό το σημείο που κερδίσαμε το φάουλ, όμως, έκανε καλό χτύπημα. Ίσως γι' αυτό να ευθύνεται ότι στο ημίχρονο έκανε εξάσκηση στις εκτελέσεις».

Για τη μέτρια εμφάνιση:
«Όπως είπα, μας έλειπαν παίκτες έπρεπε να κάνουμε αλλαγές ενώ χάσαμε και τον Βίτορ. Σίγουρα δεν ήταν η καλή μας μέρα, αλλά όταν κερδίζουμε ενώ δεν παίζουμε καλά πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Επίσης αλλάξαμε το σύστημα εξαιτίας της καλής εμφάνισης του Κατσικά στον αγώνα Κυπέλλου, αν έμενα ικανοποιημένος και από άλλους παίκτες δεν θα αλλάζαμε το σύστημα. Επειδή ο Κατσικάς πήγε καλά θεώρησα ότι έπρεπε να παίξει, ο Κατσουράνης να πάει στα χαφ και έτσι αλλάξαμε και το σύστημά μας».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
«Δεν είναι πρόβλημα για εμένα αυτό το παιχνίδι, ούτε για την ομάδα είναι πρόβλημα. Το αμέσως επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x