Stoiximan Super League

Στέφενς: «Πολύ δύσκολο…»

Συμβιβασμένος με τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Μέταλιστ εμφανίστηκε ο Χουμπ Στέφενς με δηλώσεις του στον ολλανδικό τύπο.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 από την Μέταλιστ στην Τούμπα, και μοιραία (σχεδόν) εξανεμίστηκαν οι ελπίδες του, για πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο τεχνικός του "Δικεφάλου", Χουμπ Στέφενς δεν κρύφτηκε... πίσω από το δάχτυλό του.

«Οι πιθανότητές μας να βρεθούμε στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν λιγοστέψει. Μία εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0, μπορείς να την ανατρέψεις. Θα προσπαθήσουμε την επόμενη εβδομάδα. Αλλά να πετύχουμε δύο γκολ απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως είναι Μέταλιστ που έχει ήδη δώσει τρία επίσημα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της χώρας της, είναι πολύ δύσκολο», παραδέχθηκε ο Ολλανδός τεχνικός μιλώντας στο "voetbalnieuws.be".

«Δεν είναι δικαιολογία, αλλά η υποστήριξη του κόσμου μας έλειψε από την ομάδα. Το να παίζεις ποδόσφαιρο σε ένα άδειο γήπεδο, είναι μεγάλο μειονέκτημα», πρόσθεσε για το γεγονός ότι η αναμέτρηση διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x