Stoiximan Super League

Συνδέουν τον Στοχ με τον… Ολυμπιακό!

Ένα σενάριο που αγγίζει τα όρια της φαντασίας ανέπτυξαν ΜΜΕ της Τουρκίας. Σύμφωνα με ιστοσελίδα, ο Ολυμπιακός έχει μπει «σφήνα» στην υπόθεση Στοχ, καταθέτοντας μάλιστα και προσφορά στη Φενέρμπαχτσε.

Μια φημολογία με αρκετή δόση φαντασίας -τουλάχιστον με βάση τα όσα εκτυλίχθηκαν στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας- ανέπτυξαν ΜΜΕ της Τουρκίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Fotospor», ο Ολυμπιακός -όχι μόνο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μίροσλαβ Στοχ, αλλά έχει καταθέσει και πρόταση στη Φενέρμπαχτσε για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, ο ποδοσφαιριστής θ’ ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας του (και θα κριθεί απ’ τον προπονητή Ερσούν Γιανάλ) ωστόσο εκείνη παραμένει διατεθειμένη να τον πουλήσει.

Ενώ λοιπόν ο ΠΑΟΚ δεν προσφέρει -όπως αναφέρεται- τα 5 εκατ. ευρώ που κοστολογείται, ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται να έχει προσεγγίσει τη Φενέρ με μια πρόταση που φτάνει τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά ότι ισχύει, ενώ και η ένταση που προηγήθηκε φέτος μεταξύ του Στοχ και του Ολυμπιακού (ειδικά με κάποια λεγόμενά του πριν τη ρεβάνς της Τούμπας) δε βοηθάει ιδιαίτερα στο να γίνει πιστευτό το σενάριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x