Stoiximan Super League

Συγκίνηση για Ταυλαρίδη, παράταση για Κατσουράνη

Επιστροφή στις προπονήσεις στον Ατρόμητο μετά τη χριστουγεννιάτικη άδεια. Δεν ενσωματώθηκε ο Κατσουράνης. Πήρε μέρος στο πρόγραμμα και μετά το τέλος του αποχαιρέτησε συγκινημένος ο Στάθης Ταυλαρίδης.

Άδεια τέλος. Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, μετά τη διακοπή λόγω εορτών και πλέον στρέφεται η προσοχή τους στην αναμέτρηση με την Καλλονή, που είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Κυριακή (4/1).

Εκ μέρους της διοίκησης και του προέδρου κ. Γιώργου Σπανού, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Σπύρος Σοφιανός μετέφερε τις ευχές για Χρόνια Πολλά με υγεία και επιτυχίες στους «μπλε».

Το πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι παίκτες πλην του Κώστα Κατσουράνη. Ακόμη και ο Στάθης Ταυλαρίδης, που ανήκει πλέον στον Παναθηναϊκό. Μετά το τέλος της προπόνησης αποχαιρέτησε εμφανώς συγκινημένος τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο των Περιστεριωτών.

Από την άλλη ο 35χρονος μεσοαμυντικός, που αναμενόταν να ενσωματωθεί σήμερα στη νέα του ομάδα, πήρε επιπλέον άδεια και συγκεκριμένα μέχρι την 1η Ιανουαρίου, ώστε να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά του ζητήματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x