Stoiximan Super League

Συνεχίζει ακάθεκτη η ΑΕΚ

Τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους φίλους της να ζήσουν τη χρονιά της μεγάλης επιστροφής δίνει η ΑΕΚ. Αφού ξεπέρασε και το φράγμα των 8.000 διαρκείας, η «Ένωση» αποφάσισε παράταση στη διάθεσή τους.

Την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου της θα συνεχίσει να δέχεται η ΑΕΚ.

Με τις καλές εμφανίσεις της ομάδας στα μεγάλα φιλικά με Σεβίλλη και Ίντερ και τη μεταγραφή του Ντιέγκο Μπουονανότε να ‘χουν ενισχύσει την κίνησή τους, τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής σεζόν έσπασαν το φράγμα των 8.000.

Δεδομένου λοιπόν αυτού του γεγονότος, αλλά και των δύσκολων συγκυρίων που έγινε η μέχρι τώρα διάθεσή τους, η ΠΑΕ αποφάσισε να δώσει παράταση μέχρι και το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι (στα μέσα Σεπτέμβρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα).


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Ήταν θέμα χρόνου, αλλά πλέον είναι γεγονός! Πριν από λίγα λεπτά “έσπασε” και το φράγμα των 8.000 στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν.

Λόγω της σημαντικά αυξημένης κίνησης, που έχει σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, της χρονικής περιόδου των καλοκαιρινών διακοπών, αλλά και του προβλήματος που υπήρξε με τις τράπεζες και την παράλληλη παράταση που είχε δοθεί στην προθεσμία προτίμησης των περσινών κατόχων, η ΑΕΚ ΠΑΕ ανακοινώνει ότι παρατείνει την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, που κανονικά έληγε αύριο, έως και τον επόμενο εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα της Super League.

Ταυτόχρονα εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της και για τον εξαιρετικά ικανοποιητικό ρυθμό προπώλησης (και ηλεκτρονικά μέσω του aekfc.gr αλλά και από την αίθουσα “Κασιμάτης”) στα εισιτήρια της πρεμιέρας με τον Πλατανιά το Σάββατο στο ΟΑΚΑ»
!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x