Stoiximan Super League

Συνεχίζεται κανονικά η ενίσχυση

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό για την ενίσχυση του ρόστερ παρουσιάζονται στον Παναθηναϊκό, αν και η UEFA απάντησε αρνητικά στη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κανένα θέμα δεν τίθεται για τον Παναθηναϊκό με την άδεια για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν, σύμφωνα με όσα τόνιζαν από την «πράσινη» ΠΑΕ μετά την αρνητική απάντηση της UEFA για να παίξουν στην Ευρώπη.

«Δεν υπάρχει θέμα με την άδεια στην Ελλάδα. Προχωράει το μεταγραφικό πλάνο, που έχουμε θέσει. Η άδεια δόθηκε στην Ελλάδα και είναι τελεσίδικη με βάση τα κριτήρια licence της ΟΥΕΦΑ. Δεν μας δόθηκε αρχικά η άδεια να παίξουμε στην Ευρώπη από την επιτροπή financial fair play της ΟΥΕΦΑ. Είναι δύο διαφορετικές επιτροπές, που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους», ήταν η θέση της διοίκησης.

Η ομάδα δεν θα παίξει στο Europa League της επόμενης σεζόν (αν και μένει να φανεί τι θα γίνει με το CAS), όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου προχωρούν κανονικά το πλάνο που είχαν θέσει από την αρχή της σεζόν και είναι λογικό κάποιες περιπτώσεις να δυσκολέψουν μετά τη χθεσινή εξέλιξη.

Σε κάθε περίπτωση, στο «τριφύλλι» έχουν για κάθε θέση εναλλακτικές λύσεις, τις οποίες δεν έχουν αφήσει στην άκρη και μιλήσουν μαζί τους για να ενισχυθεί το ρόστερ.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι περιπτώσεις του Φάλκενμπεργκ της Αλκμααρ και του Γιώργου Καραγκούνη. Στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν ότι η υπόθεση του Ολλανδού μεσοεπιθετικού, αφού έχει αποφασίσει να ντυθεί στα πράσινα και η διοίκηση μπορεί να δώσει μόνο ποσοστό μεταπώλησης που θα φτάνει το 35%.

Όσον αφορά τον Γιώργο Καραγκούνη, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του για το μέλλον. Στον διεθνή μέσο ασκούνται πιέσεις και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μιλήσει μαζί του και ο Δημήτρης Σαραβάκος.

Τέλος, τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Μαχαμαντού Ντιαρά από τη στιγμή που η ομάδα δεν θα παίξει στο Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x