Stoiximan Super League

Συνθήματα κατά του Μπάγεβιτς στο ΟΑΚΑ

Σκηνές που θύμισαν το μακρινό παρελθόν εκτυλίχθηκαν στο ματς της ΑΕΚ κόντρα στον Ηρακλή, καθώς η ORIGINAL φώναξε συνθήματα κατά του Ντούσαν Μπάγεβιτς, γεγονός που αποδοκιμάστηκε από το υπόλοιπο γήπεδο

Ένα γνώριμο σκηνικό στην ΑΕΚ -αυτό των οργανωμένων οπαδών να τα βάζουν με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς- στήθηκε έπειτα από χρόνια στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, μετά το πρώτο 20λεπτο που η «ORIGINAL» απείχε από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το μέτρο της κάρτας φιλάθλου, οι οργανωμένοι φίλοι μπήκαν στο στάδιο και ανάμεσα σε άλλα, φώναξαν συνθήματα και εναντίον του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ.

Τα εν λόγω συνθήματα δεν ακούστηκαν για πολλή ώρα, αλλά ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι αποδοκιμασίες κατά του εκτελεστικού διευθυντή της ομάδας έκαναν την εμφάνισή τους και ειδικότερα στα τελευταία λεπτά, όταν πια το ματς είχε κριθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπόλοιποι φίλοι της «Ένωσης» δυσανασχέτησαν με το περιεχόμενο των συνθημάτων που αφορούσαν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και αποδοκίμασαν με τη σειρά τους τους οργανωμένους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x