Stoiximan Super League

Τα δύο ματς που κρίνουν τα πάντα

Στο παρελθόν ανήκει από σήμερα για τον Παναθηναϊκό η νίκη επί του ΠΑΣ, αφού ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει τις βλέψεις του «τριφυλλιού». Κάστρο από πέρσι η Λεωφόρος.

«Ζωντανός» στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος παρέμεινε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κατάφερε να νικήσει σχετικά εύκολα (3-1) τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το αποτέλεσμα αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν για τους «πράσινους», αφού ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που θα κρίνει σε πρώτη φάση τις βλέψεις της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου.

Το «τριφύλλι» θα ψάξει στη συμπρωτεύουσα τη νίκη με την οποία θα παραμείνει σε απόσταση βολής από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει τρεις βαθμούς περισσότερους (18 έναντι 21 π.) και ίσως όλα κριθούν στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού παίζει το γεγονός ότι η έδρα του αποτελεί το δυνατό του «όπλο». Με τη χθεσινή επικράτηση οι «πράσινοι» έφτασαν τις 19 νίκες και έχουν 2 ισοπαλίες από την περσινή ήττα από τον ΟΦΗ.

Όσον αφορά τις φετινές τους επιδόσεις, χθες έκαναν το «4 στα 4» και την 1η Νοεμβρίου υπάρχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ (στις 21 Νοεμβρίου είναι εκείνο με τον Ολυμπιακό), ένα ματς που και εκείνο θα κρίνει τις βλέψεις που θα έχουν ο Αναστασίου και οι παίκτες του τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Εν τω μεταξύ, μετά το παιχνίδι στη Λεωφόρο Ζέκα, Λαγός και Πέτριτς πήγαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα του μπασκετικού Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ενώ μετά το τέλος του ντέρμπι πήγαν στα αποδυτήρια για να δώσουν συγχαρητήρια στους παίκτες του Τζόρτζεβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x