Stoiximan Super League

Τα δύο πρόσωπα του Ιβάν!

Έντονη ήταν η δυσαρέσκεια του Σαββίδη για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ, καθώς ακύρωσε το δείπνο στους παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά». Αντίθετα κάλυψε τα έξοδα για την ομάδα βόλεϊ του συλλόγου.

Δύο διαφορετικά πρόσωπα του Ιβάν Σαββίδη είδαν χθες στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Το ένα το καλό αφορά το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου, καθώς ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ κάλυψε τα έξοδα που απαιτούνται για το ταξίδι και τη διαμονή της ομάδας του Γιάννη Καλμαζίδη στην Αθήνα για τους τελικούς των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό.

Έτσι για ακόμη μία φορά ο ομογενής επιχειρηματίας απέδειξε ότι βρίσκεται κοντά σε όλες τις ομάδες του «Δικεφάλου του Βορρά».

Όσον αφορά τώρα το άσχημο πρόσωπο του Σαββίδη, αυτό δεν είχαν την τύχη να συναντήσουν οι παίκτες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Κι αυτό γιατί ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ακύρωσε το δείπνο που επρόκειτο να παραθέσει μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Εκείνο που προκύπτει είναι πως ο Σαββίδης ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο και, μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επισκεφθεί σήμερα τους ποδοσφαιριστές, μαζί με τον μεγάλο του γιο, Γιώργο, και να τους μιλήσει εν όψει και της διαδικασίας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x