Stoiximan Super League

«Θα επιστρέψει ο Μίτσελ στη Ρεάλ…»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα αναλάβει τον πάγκο της, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί.

Σιγά σιγά η Ρεάλ Μαδρίτης περνάει σε χέρια ανθρώπων που τίμησαν –και με το παραπάνω- τη φανέλα της. Τρανή απόδειξη είναι η επιστροφή του Φερνάντο Ιέρο, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ζινεντίν Ζιντάν, στο τεχνικό επιτελείο και θα εκτελεί από την επόμενη σεζόν, χρέη βοηθού του Κάρλο Αντσελότι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους Ισπανούς, σειρά αναμένεται να πάρουν και άλλοι πρώην ιστορικοί «Μερένχες», όπως οι Ραούλ, Σαντσίς και στο… βάθος είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, σε ένα σχέδιο που θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το 2017.

«Αργά ή γρήγορα, ο Χοσέ Μιγκέλ Γκονζάλεθ Μαρτίν ντελ Κάμπο, “Μίτσελ” θα επιστρέψει στη Ρέαλ Μαδρίτης. Ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού και πρώην μέλος της “Πεντάδας του Γύπα”, έχει πολλές πιθανότητες αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας. Θα πάρει μέρος στο γκρουπ των ιστορικών Μαδριλένων, όπου θα επιστρέψουν στην ομάδα που μεγαλούργησαν στο παρελθόν», αναφερόταν χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο δημοσίευμα της εφημερίδας «Mundo Deportivo», που είχε τίτλο: «Ο Μίτσελ υποψήφιος για τον πάγκο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x