Stoiximan Super League

Θέλει ΑΕΚ εδώ και τώρα!

Ο Τζακ Τάουπ βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ αλλά επίσημη πρόταση δεν υπάρχει. Ο Ολλανδός θέλει να παίξει στην Ένωση όμως επιθυμεί να κλείσει το θέμα άμεσα.

Η επικαιρότητα της ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες περιλαμβάνει επιθετικό και μάλιστα… «κανόνι». Γιατί τέτοιο είναι ο Τζακ Τάουπ. Ο Ολλανδός φορ της Φόλενταμ έκανε πλάκα στις μικρές κατηγορίες της Ολλανδίας, «πυροβολούσε» συνεχώς και οι αριθμοί του προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της Ένωσης.

Ο 30χρονος επιθετικός θέλει να έρθει στην Ελλάδα για χάρη της Ένωσης, γνωρίζει την κατάσταση αλλά το μόνο θέμα που υπάρχει είναι πως θέλει να κλείσει άμεσα η υπόθεση του. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν επιβεβαιώσει πως ενδιαφέρονται για τον Κάουπ, επίσημη πρόταση όμως δεν έχουν κάνει.

Για αυτόν τον λόγο ο Κάουπ από την μεριά του προσπαθεί να πιέσει λίγο τα πράγματα προκειμένου να ξέρει που θα αγωνίζεται του χρόνου. Άλλωστε στο οικονομικό οι δύο πλευρές δεν βρίσκονται μακριά και αναμένεται να τα βρουν.

Η ΑΕΚ από την δική της θέση δεν δείχνει να βιάζεται αφού το πρωτάθλημα της Football League 2 αρχίζει σε 3 μήνες και θέλει να κάνει το «μπαμ». Μπάγεβιτς, Δέλλας και Λυμπερόπουλος αναμένεται να συναντηθούν έτσι ώστε να συζητήσουν το θέμα «επιθετικός» και υπολογίζουν να «χτυπήσουν» κάποιο μεγάλο όνομα για να ζεστάνουν και τον κόσμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x