Stoiximan Super League

Θέλει Αμπέντ, αλλά…

Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Μεχντί Αμπέντ για τον Παναθηναϊκό, με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» να μην επιθυμούν να μετατραπεί ξανά σε σίριαλ η υπόθεση του Αλγερινού μέσου.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αποδειγμένα είχαν προσφέρει πρόσφατα στον Παναθηναϊκό και θα τον ήθελαν πολύ στην ομάδα τους ήταν ο Μεχντί Αμπέντ.

Ο Αλγερινός μέσος κατάφερε να καρπωθεί τις εμφανίσεις που είχε πέρσι με το «τριφύλλι» και να επιστρέψει με αξιώσεις στη Νιούκαστλ, διεκδικώντας μάλιστα και θέση στο αρχικό σχήμα του βρετανικού συλλόγου.

Ωστόσο, η περίπτωση του διεθνούς χαφ παραμένει στα υπ’ όψιν της διοίκησης, η οποία εξετάζει εκ νέου το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτησή του. Υπάρχουν, όμως, πολλές δυσκολίες για να ντυθεί ξανά στα πράσινα ο Αμπέντ.

Πρώτα από όλα οι απαιτήσεις των Άγγλων κρίνονται υπερβολικές για την ελληνική πραγματικότητα, καθώς φέρονται να αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 2 με 3 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, ο Αμπέντ επέστρεψε πρόσφατα στο αρχικό σχήμα των «καρακαξών» και ήταν μάλιστα και από τους καλύτερους παίκτες τους. Το συμβόλαιο του Αλγερινού λήγει το 2016 και αυτή τη στιγμή δεν τίθεται κανένα θέμα για τον δανεισμό του, ενώ στη Νιούκαστλ γνωρίζουν ότι σε έναν χρόνο μπορεί να τον χάσουν χωρίς να βάλουν ούτε ένα ευρώ στα ταμεία τους.

Αυτό θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν στον Παναθηναϊκό για να μπορέσουν να κάνουν ξανά δικό τους τον παίκτη, όμως εκείνο που προκύπτει είναι ότι η διοίκηση δεν θέλει να επαναληφθούν τα γεγονότα του περσινού καλοκαιριού που η υπόθεση του Αμπέντ έγινε… σίριαλ και τελικά έμεινε στο Νησί.

Από την πλευρά του, ο διεθνής άσος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο «τριφύλλι», όπου γνωρίζει ότι θα έχει αρκετές συμμετοχές και ένα καλό συμβόλαιο.

Προθεσμία στον Λανγκ

Την πρόταση του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του επιβεβαίωσε ο Μίχαελ Λανγκ, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, αλλά τόνισε ότι ακόμα δεν γνωρίζει πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

Οι «πράσινοι», πάντως, φέρονται να ξεκαθάρισαν στην τελευταία επαφή που είχαν με την πλευρά του Ελβετού μπακ της Γκρασχόπερς πως θα ήθελαν να γνωρίζουν την τελική του απάντηση το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα, ώστε να γνωρίζουν και εκείνοι αν θα προχωρήσουν για την απόκτηση άλλου δεξιού οπισθοφύλακα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x