Stoiximan Super League

Θέλει στόπερ, όχι Μόρα

Σε αναζήτηση στόπερ βρίσκεται -ως γνωστόν- ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν προκύπτει από πουθενά πως ο Βαγγέλης Μόρας βρίσκεται στο στόχαστρο του «τριφυλλιού».

Είναι βέβαιο –και το γνωρίζουμε πριν καν ολοκληρωθεί η περασμένη σεζόν- πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Ένα από τα ονόματα που κατά καιρούς έχουν ακουστεί, όχι μόνο τη δεδομένη στιγμή, είναι εκείνο του Βαγγέλη Μόρα. Ο Έλληνας διεθνής στόπερ ανέκαθεν αποτελούσε μια καλή λύση, η οποία γίνεται ακόμη δελεαστικότερη αφού πλέον δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Βερόνα και μένει ελεύθερος.

Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να επιθυμεί κλειστό τριετές και το στοιχείο αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά και αποτελεί τροχοπέδη για οποιαδήποτε συζήτηση. Σε τρεις μήνες ο Μόρας θα κλείσει τα 33 του χρόνια, οπότε δεν είναι δυνατό ο Παναθηναϊκός να δεχτεί κάτι τέτοιο.

Εφόσον λοιπόν δεν υπάρξει κάποια διαφοροποίηση της δικής του στάσης, το «τριφύλλι» δεν πρόκειται να κινηθεί για τον ποδοσφαιριστή και θα στραφεί σε άλλες πιο προσιτές από κάθε άποψη λύση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x