Stoiximan Super League

Θεραπεία ο Άρθο

Με πρόβλημα άρχισε η εβδομάδα για την ΑΕΚ, καθώς ο Θέσαρ Άρθο άρχισε θεραπεία λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς. Εκτός και ο Ανάκογλου.

Η ΑΕΚ άφησε γρήγορα πίσω της τη νίκη επί του Παναιτωλικού, αφού οι υποχρεώσεις «τρέχουν». Την Τετάρτη υπάρχει ο αγώνας με τον Πανελευσινιακό στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου, ενώ την Κυριακή οι «κιτρινόμαυροι» φιλοξενούν την Καλλονή.

Ο Θέσαρ Άρθο έκανε τη Δευτέρα θεραπεία, καθώς αποχώρησε από τον χθεσινό αγώνα με διάταση αριστερών προσαγωγών. Ο Ισπανός αμυντικός θα χάσει σίγουρα το ματς Κυπέλλου, ενώ είναι αμφίβολος για εκείνο του πρωταθλήματος που ακολουθεί.

Άτυχος στάθηκε ο Δημήτρης Ανάκογλου, καθώς δεν προπονήθηκε λόγω μιας τενοντίτιδας στον αριστερό δικέφαλο. Έτσι είναι πιθανό να μην έχει την ευκαιρία να παίξει μετά από καιρό στον μεθαυριανό αγώνα, όπου ο Γκουστάβο Πογέτ αναμένεται να κάνει rotation.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή μετά την προπόνηση της Τρίτης (10:30) και αναμένεται να δώσει ανάσες σε πολλούς βασικούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x