Stoiximan Super League

Τι «μέλλει γενέσθαι» με τη Ζίμπρου

Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ εν όψει του πρώτου αγώνα με την Ζίμπρου για τα πλέι οφ του Europa League, ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο πρώτος αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ζίμπρου για τα πλέι οφ του Europa League, πλησιάζει.

Οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» θα ταξιδέψουν στην Μολδαβία την Τετάρτη 20/8, όπου το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Άγγελος Αναστασιάδης θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Λίγο μετά θα ακολουθήσει η προπόνηση της ομάδας και την Πέμπτη στις 21:05 θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα, όπως ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Το πρωί της Τετάρτης (20.08) αναχωρεί για τη Μολδαβία ο ΠΑΟΚ προκειμένου να δώσει το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν 2014-15 κόντρα στη Ζίμπρου Κισινάου για τα Play Off του Europa League.

Η αποστολή του Δικεφάλου θα πετάξει στις 10:30 με πτήση τσάρτερ για το Κισινάου. Η συνέντευξη Τύπου του Αγγελου Αναστασιάδη θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου Stadionul Zimbru. Στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση του ΠΑΟΚ που θα είναι ανοικτή στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.

Η ώρα διεξαγωγής της πρώτης αναμέτρησης με την ομάδα από τη Μολδαβία είναι 21:05. Μετά το τέλος του αγώνα ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει στο Κισινάου και θα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη στις 09:30 το πρωί της Παρασκευής. Αμέσως μετά την άφιξη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο Δικέφαλος θα μεταβεί στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να πραγματοποιηθεί προπόνηση ενόψει της πρεμιέρας της Super League κόντρα στην Καλλονή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x