Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Το ντέρμπι είναι… εξάποντο για τον Ολυμπιακό»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ένα ντέρμπι που μπορεί να χαρακτηριστεί ότι δίνει… έξι πόντους. Μία νίκη θα ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, υπό την έννοια ότι εκτός των άλλων του δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγει πέντε πόντους τόσο νωρίς από την ΑΕΚ, αν θεωρήσουμε ότι θα κερδίσει το εξ αναβολής αγώνα της με τον Παναιτωλικό, και να είναι μπροστά με τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό, αφού αντιμετωπίζει μέσα στο σπίτι της την ομάδα που πήρε το περσινό πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, και μία ισοπαλία σίγουρα δεν θα είναι ένα κακό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό. Θα είναι το ντέρμπι των… ισπανόφωνων, αφού θα υπάρχουν στον πάγκο ένας Ισπανός και ένας Αργεντίνος και 10 Λάτιν ποδοσφαιριστές από τις δύο ομάδες», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Περισσότερο εικασίες για την ενδεκάδα και στάθηκε στα πρόσωπα που φαίνεται πως θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα. «Η ομάδα θα παραμείνει στο Ρέντη απόψε, ενώ ακολουθεί και για τους Πειραιώτες άλλο ένα απαιτητικό ματς, καθώς παίζουν με τη Φράιμπουργκ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x